Onderhoud, reparatie en apk

Wij beschikken over een moderne werkplaats met moderne apparatuur. Gecombineerd met onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om elk merk en type auto en bedrijfsauto op een deskundige wijze te onderhouden en/of te repareren. Wij zijn ook erkend hybride & ev specialist. Als u een kleine of grote beurt wilt laten uitvoeren door ons dan kunt u het beste een afspraak maken via telefoon: 0485 – 36 22 63 of via onze speciale afspraakpagina. Op die pagina kunt u zelf een afspraak inplannen. 

APK uit laten voeren

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen.

U kunt een APK bij ons uit laten voeren, eventueel gecombineerd met een kleine of grote beurt.

Maak een afspraak via de telefoon: 0485 – 36 22 63 of via onze afspraakpagina.

Reparatie, grote of kleine beurt of onderhoud van uw airco

Veel moderne auto’s zijn uitgevoerd met een aircoinstallatie. Ook een airco heeft onderhoud nodig en hiervoor kunt u ook bij ons terecht. Naast personenauto’s onderhouden en repareren wij ook bedrijfsauto’s. 

Bij onderhoud, reparaties en keuringen kunnen wij in de meeste gevallen een schatting geven van de te verwachten totaalkosten. Hierdoor staat u achteraf niet voor onverwachte kosten. Voor eventuele vragen over onderhoud, reparatie en keuringen kunt u contact opnemen. Wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden.

Moderne auto’s zijn uitgerust met allerlei hoogtechnische computersystemen waarbij eventuele storingen worden gemeld ook zonder dat deze op het dashboard worden getoond. Om deze storingen bij eventuele klachten uit te kunnen lezen, beschikken wij over diverse diagnosetesters. 

Deze diagnosestesters worden continue geupdate zodat vrijwel ieder type auto van ieder merk uitgelezen kan worden. Een dergelijk systeem is tegenwoordig onmisbaar, wil men op een verantwoorde en snelle wijze storingen opsporen en oplossen.